Adresse: Rooseveltova 7 , Brno
Land: Česká republika
internet:
Anfang:
Ende:
Vážení hosté, připravujeme pro vás degustační večer s likérovými víny, kterým vás bude provázet Ing. Jan Stávek Ph.D., jeden ze celkem tří výrobců vína v České republice, kteří smějí vyrábět víno technologií portských vín. Více o jeho práci si můžete přečíst na jeho webových stránkách.
Vařit vám bude hostující kuchař Michal Hájek.
Menu večera:
Aperitiv
Juveano – Mistelle de Muscat 2010
1. chod
Filet z amura na batátovém pyré s kořenovou zeleninou julienne
&
Lokus bílý 2006
2. chod
Kachní prsíčka pečená medium s kopřivovým medem a vlašskými ořechy doplněná nadýchanou kroketou
&
Mistelle de Muscat klasik solera 1999
3. chod
Jahodový sorbet
&
Lokus růžový 2008
4. chod
Mufloní hřbet podávaný s višňovou omáčkou a žemlovým knedlíkem ovoněným perníkem
&
Lokus červený 2010