Winery Estampa - more wines
Country: Chile
Wine district: California
Variety: Cuvée
Barrique
Gastronomie: Steaky, grilovaná masa, pikantní těstovinové pokrmy , sýry.
Vinifikace: Ruční třídění a výběr hroznů. Macerace za studena 8 st.C – cabernet a petit verdot 3 dny, carmenere bez. Kvašení při 28-30 st.C, CBS a 18-20 dnů s přečerpáváním, u Carmenére a petit verdot i delestáž.
Zrání v sudech: Cabernet -80% po dobu 10 měsíců ve fr. I am. sudech 1.a 2.řádu, carmenére a petit verdot 100% po dobu 10 měsíců ve fr.i am. sudech 2.,3. a 4.řádu. V sudech 1.řádu celkem 25% vína.
Země původu: Chile
Vinářská oblast: Colchagua Valley
Dodavatel: Viňa Estampa, Chile
Odrůda: Cabernet Sauvignon, Carmenere, Petit Verdot
Konzumace: 16 - 18 °C
Zrání v dubovém sudu: Ano
Kombinace k: Červená masa, Grilovaná masa, Sýry